Recept
« Terug naar recepten
Hapje: witloofsoepje met parmaham
PT10M
Hapje: witloofsoepje met parmaham
Een heerlijk hapje: witloofsoepje met parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: witloofsoepje met parmaham te bereiden
Snij de groenten zeer fijn en stoof ze kort aan in een beetje boter.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm en werk af met fijn gesneden witloof en parmaham.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm en werk af met fijn gesneden witloof en parmaham.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.