KookJij

Hapje: witloofsoepje met parmaham

Een heerlijk hapje: witloofsoepje met parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: witloofsoepje met parmaham te bereiden

Snij de groenten zeer fijn en stoof ze kort aan in een beetje boter.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm en werk af met fijn gesneden witloof en parmaham.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst