Recept
« Terug naar recepten
Hapje: gerookt rundsfilet met truffeldressing
PT5M
Hapje: gerookt rundsfilet met truffeldressing
Een heerlijk hapje: gerookt rundsfilet met truffeldressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Speciale gelegenheden - Oud & Nieuw
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: gerookt rundsfilet met truffeldressing te bereiden
Courgette zeer fijn snijden.
Wortel zeer fijn snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Draai het vlees op, leg op bordje en garneer af met de saus en de fijn geneden groentjes.
Wortel zeer fijn snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Draai het vlees op, leg op bordje en garneer af met de saus en de fijn geneden groentjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.