Recept
« Terug naar recepten
Soep met kervel feestelijk versierd
PT40M
Soep met kervel feestelijk versierd
Een heerlijk soep met kervel feestelijk versierd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep met kervel feestelijk versierd te bereiden
Wortel in schijven snijden.
Witloof grof snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Gesneden groenten samen met de kervel ( hou enkele takjes kervel aan de kant voor afgarnering ) deze aanstoven in een beetje boter.
Voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en breng opnieuw aan de kook.
Serveer de soep zeer warm met het geitenkaasje en de eendenborst.
Werk het bord af met de dressing, kervel pluksels en zeer fijn gesneden stukjes eendenborst.
Witloof grof snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Gesneden groenten samen met de kervel ( hou enkele takjes kervel aan de kant voor afgarnering ) deze aanstoven in een beetje boter.
Voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en breng opnieuw aan de kook.
Serveer de soep zeer warm met het geitenkaasje en de eendenborst.
Werk het bord af met de dressing, kervel pluksels en zeer fijn gesneden stukjes eendenborst.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.