KookJij

Soep: herfst in het land

Een heerlijk soep: herfst in het land recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
  2. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: herfst in het land te bereiden

Venkel in blokjes snijden.
Courgette in halve maantjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Boontjes in stukken snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Komkommers in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de jenever toe evenzeer de bouillon, kruiden naar smaak met de boven vernoemde kruiden.
Het vlees even opbakken, voeg deze bij de soep.
Serveer deze herfstsoep zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst