Recept
« Terug naar recepten
Soep: herfst in het land
PT30M
Soep: herfst in het land
Een heerlijk soep: herfst in het land recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: herfst in het land te bereiden
Venkel in blokjes snijden.
Courgette in halve maantjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Boontjes in stukken snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Komkommers in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de jenever toe evenzeer de bouillon, kruiden naar smaak met de boven vernoemde kruiden.
Het vlees even opbakken, voeg deze bij de soep.
Serveer deze herfstsoep zeer warm.
Courgette in halve maantjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Boontjes in stukken snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Komkommers in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de jenever toe evenzeer de bouillon, kruiden naar smaak met de boven vernoemde kruiden.
Het vlees even opbakken, voeg deze bij de soep.
Serveer deze herfstsoep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.