Recept
« Terug naar recepten
Soep: het loze vissertje
PT30M
Soep: het loze vissertje
Een heerlijk soep: het loze vissertje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: het loze vissertje te bereiden
Boontjes in stukken snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Courgette in halve maantjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons fijn snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter en voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen en voeg de zeevruchten mix toe evenzeer de verse dille fijn gesneden.
Voor het opdienen even de soep zeer goed opwarmen tot bijna aan het kookpunt de kaas , spaghetti fijner gesneden en zalm in snippers toevoegen.
Serveer deze soep zeer warm.
Paprika in reepjes snijden.
Courgette in halve maantjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons fijn snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter en voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen en voeg de zeevruchten mix toe evenzeer de verse dille fijn gesneden.
Voor het opdienen even de soep zeer goed opwarmen tot bijna aan het kookpunt de kaas , spaghetti fijner gesneden en zalm in snippers toevoegen.
Serveer deze soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.