Recept
« Terug naar recepten
Soep voor pasen
PT30M
Soep voor pasen
Een heerlijk soep voor pasen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep voor pasen te bereiden
Groenten grof snijden en aanstoven in een beetje boter.
Voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een matig vuur pruttelen.
Mix de soep en breng opnieuw aan de kook.
Voeg een halve uitgeperste citroen en limoen toe.
De paprika zeer fijn snijden.
De forel filets even onder de grill.
Serveer de soep zeer warm en werk af met schijven citroen, limoen, forel en dille.
Voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een matig vuur pruttelen.
Mix de soep en breng opnieuw aan de kook.
Voeg een halve uitgeperste citroen en limoen toe.
De paprika zeer fijn snijden.
De forel filets even onder de grill.
Serveer de soep zeer warm en werk af met schijven citroen, limoen, forel en dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.