Recept
« Terug naar recepten
Hapje : kwartelspiegelei met gerookte zalm
PT5M
Hapje : kwartelspiegelei met gerookte zalm
Een heerlijk hapje : kwartelspiegelei met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : kwartelspiegelei met gerookte zalm te bereiden
Voor de dressing olijfolie, mosterd, honing, peper, zout en gehakte peterselie goed mengen .
Snijd de ijsbergsla in zeer fijne reepjes.
Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes.
Laat boter smelten in een pan, breek de kwarteleitjes voorzichtig, bak deze als een normaal spiegelei en kruid af met peper.
Versier op het laatste met de sliertjes gerookte zalm.
IJsbergsla op het bordje een beetje dressing erover, serveer het spiegelei erboven op en garneer af met bladpeterselie. Strooi een beetje peper erboven op .
Snijd de ijsbergsla in zeer fijne reepjes.
Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes.
Laat boter smelten in een pan, breek de kwarteleitjes voorzichtig, bak deze als een normaal spiegelei en kruid af met peper.
Versier op het laatste met de sliertjes gerookte zalm.
IJsbergsla op het bordje een beetje dressing erover, serveer het spiegelei erboven op en garneer af met bladpeterselie. Strooi een beetje peper erboven op .