Recept
« Terug naar recepten
Heldere bouillon met omeletreepjes
PT30M
Heldere bouillon met omeletreepjes
Een heerlijk heldere bouillon met omeletreepjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Heldere bouillon met omeletreepjes te bereiden
In een kom het ei loskloppen met de koffieroom,peper en zout.In een koekepan de boter verhitten.Het eiermengsel over de panbodem laten uitvloeien en zachtjes laten bakken tot de bovenkant bijna droog is.De omelet stevig oprollen en koud laten worden.De spinazie wassen en in een zeef ca.2 min.in een pan met kokend water hangen.Onder koud stromend water afspoelen.De blaadjes spinazie oprollen en een knoop erin maken.De tomaat 12 tellen onderdompelen in kokend water,ontvellen en de pitjes verwijderen.Het vruchtvlees in kleine stukjes snijden.In een pan de bouillon zachtjes verwarmen.Op smaak brengen met peper en zout en enkele druppels citroensap.De omeletrol in dunne plakjes snijden.De omeletrolletjes,spinazieknoopjes en stukjes tomaat over twee soepborden verdelen.De bouillon erop scheppen.