Recept
« Terug naar recepten
Hutsepot van van alles
PT120M
Hutsepot van van alles
Een heerlijk hutsepot van van alles recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hutsepot van van alles te bereiden
Steak en spek aanbakken,het gehakt al roerend tot een korrelige massa bereiden.
De ketney bonen goed afspoelen onder koud water.Ajuin,paprika's en wortel in stukken gesneden stoven in een ketel met olijfolie het vlees er aan toevoegen en naar smaak kruiden met de hier boven vermelde kruiden.
Als laatste de mais,witte bonen en kidney bonen met de gepelde tomaten erbij.Laat dit geheel op een zeer zacht vuurtje gaar worden +/-120min.
Het beste is als je het de volgende dag serveert voor de goede smaak.
De ketney bonen goed afspoelen onder koud water.Ajuin,paprika's en wortel in stukken gesneden stoven in een ketel met olijfolie het vlees er aan toevoegen en naar smaak kruiden met de hier boven vermelde kruiden.
Als laatste de mais,witte bonen en kidney bonen met de gepelde tomaten erbij.Laat dit geheel op een zeer zacht vuurtje gaar worden +/-120min.
Het beste is als je het de volgende dag serveert voor de goede smaak.