Recept
« Terug naar recepten
Ijsschuim met rode bessen
PT20M
Ijsschuim met rode bessen
Een heerlijk ijsschuim met rode bessen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ijsschuim met rode bessen te bereiden
Bessen wassen en van takjes ritsen. Grill voorverwarmen. Eiwit stijfkloppen, poedersuiker er in gedeelten aan toevoegen tot eiwit zeer stijf is. Ovenschaal met helft van cake beleggen en (eventueel) met helft van bacardi besprenkelen. IJs erop scheppen, met rest van cake afdekken en (eventueel) met rest van bacardi besprenkelen. Cake met eiwit bestrijken en onder zeer hete grill in 1 minuut schuim bruin laten kleuren. Cake met rode bessen bestrooien.