Dit hapje heb ik op voorhand gemaakt, zodat ik ze op het moment van serveren alleen maar even hoef op te warmen.
Een leuk hapje om naar hartelust mee te variëren.
Denk aan ham, spek, salami, bosui, paprika, parmaham ect.
Recept
« Terug naar recepten
Flammkuchen rolletjes
PT30M
Flammkuchen rolletjes
Al eens eerder maakte ik platte hapjes met behulp van flammkuchendeeg. Nu is het deeg opgerold.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flammkuchen rolletjes te bereiden
- Rol het deeg uit, zoals op de verpakking staat vermeld.
- Besmeer het deeg met de crème fraîche.
- Srrooi er de rode ui overheen en bemaal met 4 seizoenen peper ( of zwarte peper) uit de molen
- Scheur de kipfilet in kleine stukjes en leg deze verdeeld over het deeg.
- Bestrooi het geheel met kaas naar keuze.
- Rol het deeg zo strak mogelijk op.
- Snij plakjes van 1,5 cm dik en leg ze op bakpapier op de bakplaat.
- Bestrijk met het losgeklopt ei en zet ze voor 20 minuten in een oven van 220 graden. Serveer ze warm.