Recept
« Terug naar recepten
IJswafels met lavendel
PT10M
IJswafels met lavendel
Een heerlijk ijswafels met lavendel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJswafels met lavendel te bereiden
Haal de kleine bloemknopjes los van de aar.
Klop in een kom de slagroom met de vanillesuiker lobbig.
Schep in het midden van vier bordjes een klein dotje van de room.
Leg op elke dotje een wafel.
Schep op elke wafel het vanille-ijs en dek het ijs weer af met de rest van de wafels.
Verdeel de rest van de slagroom erover.
Strooi de verse lavendelknopjes over de toetjes.
Klop in een kom de slagroom met de vanillesuiker lobbig.
Schep in het midden van vier bordjes een klein dotje van de room.
Leg op elke dotje een wafel.
Schep op elke wafel het vanille-ijs en dek het ijs weer af met de rest van de wafels.
Verdeel de rest van de slagroom erover.
Strooi de verse lavendelknopjes over de toetjes.