Recept
« Terug naar recepten
Insalata Mista
PT30M
Insalata Mista
Een heerlijk insalata mista recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Winter in de alpen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Insalata Mista te bereiden
Gebruik veldsla voor deze wintersalade omdat die alleen in de winter groeit.
Als alternatief kun je jong spinazieblad gebruiken.
Schik de slablaadjes en groenten soort bij soort op een grote schaal.
Doe olie, azijn, zout en mayonaise in een afsluitbare glazen pot.
Doe het deksel erop en schudt flink tot de saus romig wordt.
Giet de dressing over de sla en serveer meteen.
Als alternatief kun je jong spinazieblad gebruiken.
Schik de slablaadjes en groenten soort bij soort op een grote schaal.
Doe olie, azijn, zout en mayonaise in een afsluitbare glazen pot.
Doe het deksel erop en schudt flink tot de saus romig wordt.
Giet de dressing over de sla en serveer meteen.