Recept
« Terug naar recepten
Japans eihapje
PT20M
Japans eihapje
Een heerlijk japans eihapje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Snacks - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Japan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Japans eihapje te bereiden
De eieren hardkoken,pellen en in plakjes snijden (eiersnijder).De ham in reepjes van ongeveer 1 cm.breed snijden.Meng de sojasaus en mierikswortel en breng het op smaak met tabasco.Snij de komkommer in plakjes.Leg op elk toastje een plakje ei,een schepje mierikswortelsaus,hierboven een plakje komkommer en een reepje ham.Versier het met een takje bieslook.
lambert zegt: