KookJij

Japans eihapje

Een heerlijk japans eihapje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Japan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Japans eihapje te bereiden

De eieren hardkoken,pellen en in plakjes snijden (eiersnijder).De ham in reepjes van ongeveer 1 cm.breed snijden.Meng de sojasaus en mierikswortel en breng het op smaak met tabasco.Snij de komkommer in plakjes.Leg op elk toastje een plakje ei,een schepje mierikswortelsaus,hierboven een plakje komkommer en een reepje ham.Versier het met een takje bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lambert

lambert zegt:
zoete sojasaus moet je gebruiken.
Janita

Janita zegt:
wat voor sojasaus, zoete of zoute?