Dit is een mooi en lekker visgerecht voor een buffet.
Ook lekker bij de lunch als je gasten krijgt.
Ik serveer dit alijd met warm geroosterd brood.
Ook als voorgerecht bij een etentje met vis heel geslaagd.
Je bent zo klaar en het smaakt heerlijk.
Recept
« Terug naar recepten
Gerookte forelfilet met mierikswortelroom
PT10M
Gerookte forelfilet met mierikswortelroom
De combinatie van de gerookte forel met de mierikswortelroom is geweldig.
Heerlijk als voorgerecht of als buffetgerecht.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte forelfilet met mierikswortelroom te bereiden
- Snij de forelfilet in de lengte doormidden. Klop de slagroom stijf..
- Schep de mierikswortel door de room. Schep in een schaaltje of glas.
- Pel de eieren en snij ze in plakjes.
- Was de citroenen en snij ze in dunne schijfjes.
- Bekleed de schaal met de blaadjes sla.
- Leg de forelfilets dakpansgewijs in halfronde vorm op de slablaadjes. Leg op elke forelfilet een plakje ei.
- Garneer met wat dille of paprikapoeder..
- Snij de citroenplakjes aan een zijde in en vorm er rozetten van. Leg deze tussen de forelfilets.
- Garneer met wat plakjes komkommer en slablaadjes.