Recept
« Terug naar recepten
Kaas in druivenbladeren
PT25M
Kaas in druivenbladeren
Een heerlijk kaas in druivenbladeren recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
receptenweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaas in druivenbladeren te bereiden
Verwarm de oven voor op 230 graden. Neem een druivenblaadje, leg een stukje kaas erop. Vouw het druivenblaadje dicht, prik het vast met een cocktailprikker en leg het in een ingevette ovenschaal. Herhaal dit met de overige druivenblaadjes. Zet de ovenschaal 15 minuten in het onderste midden van de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
renate84 zegt:
Anna zegt:
Je kunt hier verse (jonge) druivenbladeren voor gebruiken, al zijn die er niet in dit seizoen. Deze bladeren kun je ook kopen in Turkse winkels. (in de olie, in blik)
Succes!
Groet,
Anna
KookJij.:D