Recept
« Terug naar recepten
Kapucijners met zoetzure piccalillysaus
PT15M
Kapucijners met zoetzure piccalillysaus
Een heerlijk kapucijners met zoetzure piccalillysaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kapucijners met zoetzure piccalillysaus te bereiden
Kapucijners uit laten lekken en verwarmen. Speklappen klein snijden en in een droge koekenpan uitbakken tot ze bruin en knapperig zijn. Ui fijn snijden. Doe in een pannetje de piccalilly, zilveruitjes en stroop en verwarm deze ingrediënten 5 minuten. Proef en voeg eventueel nog wat stroop toe. Eerst kapucijners op het bord, hierover piccalillysaus, uitjes spekblokjes en wat spekvet. Garneer met wat losse zilveruitjes en augurkjes.
gerrit zegt: