KookJij

Vleessalade voor op toastjes of brood

Een salade die snel gemaakt is met ingrediënten die ik eigenlijk altijd wel in huis heb. Lekker voor op een broodje tijdens de lunch of voor op een toastje 's avonds bij de borrel. Makkelijk en snel te maken als je anders niks meer in huis hebt.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vleessalade voor op toastjes of brood te bereiden

  1. Eieren koken, schrikken en afkoelen.
  2. Knakworstjes, augurkjes en zilveruitjes fijnsnijden. Ook zo met de eieren en ui. Alles door elkaar scheppen.
  3. Sausje maken van augurkennat, mayo, crème fraiche, mosterd en worcestersaus.
  4. Sausje eroverheen gieten en alles door elkaar scheppen.
  5. Fijngesneden bieslook en/of peterselie en peper, zout toevoegen en weer alles goed door elkaar scheppen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst