Recept
« Terug naar recepten
Vleessalade voor op toastjes of brood
PT10M
Vleessalade voor op toastjes of brood
Een salade die snel gemaakt is met ingrediënten die ik eigenlijk altijd wel in
huis heb. Lekker voor op een broodje
tijdens de lunch of voor op een toastje 's avonds bij de borrel. Makkelijk en
snel te maken als je anders niks meer in huis hebt.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Hapjes - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Makkelijk & snel - Low Budget
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleessalade voor op toastjes of brood te bereiden
- Eieren koken, schrikken en afkoelen.
- Knakworstjes, augurkjes en zilveruitjes fijnsnijden. Ook zo met de eieren en ui. Alles door elkaar scheppen.
- Sausje maken van augurkennat, mayo, crème fraiche, mosterd en worcestersaus.
- Sausje eroverheen gieten en alles door elkaar scheppen.
- Fijngesneden bieslook en/of peterselie en peper, zout toevoegen en weer alles goed door elkaar scheppen.