Recept
« Terug naar recepten
Aspergesalade met gerookte paling
PT30M
Aspergesalade met gerookte paling
Weer eens een andere, lekkere variatie in het aspergeseizoen. Lekker als
bijgerecht maar op een bedje van sla ook goed als voor- of hoofdgerecht.
Bij een bbq, gourmet of op een buffet, je kunt hier echt alle kanten mee op.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Regionale
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergesalade met gerookte paling te bereiden
- Schil de asperges, snij het kontje eraf en snij ze in stukken. Kook ze 10 minuten en laat ze nog 10 minuten nagaren, laat ze even uitlekken.
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
- Was de appel en haal het klokhuis eruit en snij in stukjes. Was de komkommer haal het binnenste gedeelte eruit en snij in stukjes, pel en snipper de ui en snij de paling in stukjes.
- Doe alles in een kom en voeg de yogonaise, worcestersaus en peper/zout toe en meng het goed dooreen.
- Knip er vlak voor het serveren de bieslook overheen.