Recept
« Terug naar recepten
Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)
PT20M
Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)
Dit lekkere hapje was onderdeel van onze Paasbrunch 2018. Pasen en asperges horen wat mij betreft bij elkaar. Dit hapje is een heerlijk en bovendien makkelijk onderdeel van een Paasbrunch, bovendien ziet het er in de glaasjes gepresenteerd ook nog eens erg leuk uit.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Regionale
Bron:
Leuke recepten (beetje aangepast en in eigen keuken gemaakt)
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje) te bereiden
- Schil de aspergepunten en grill ze in een grillpan met een klein beetje olie.
- Doe de eieren in een kom en voeg de room toe, voeg ook een beetje peper en zout toe.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag, schenk het eiermengsel erin en laat het een paar seconden stollen. Schep dan met een houten spatel het ei mengsel van buiten naar binnen. Schep het een paar keer goed door tot het mengsel gestold is (ongeveer een minuutje).
- Schep het roerei in glaasjes, steek er enkele asperges in en verdeel wat stukjes zalm in het midden erbovenop.
- Garneer met wat fijngeknipte bieslook.