KookJij

Kar­de­moms­or­bet met rijst­mie

Een heerlijk kar­de­moms­or­bet met rijst­mie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kar­de­moms­or­bet met rijst­mie te bereiden

Mihoen in stukken breken en met kurkuma 4 min. in kokend water laten wellen. Overdoen in vergiet en laten uitlekken. Siroop in vier hoge glazen schenken en mihoen erover verdelen. Kardemom door melk roeren. In elk glas 2 bolletjes ijs, kwart van druiven en 100 ml melk doen. Amandelen erover strooien en sorbet met lange lepel en rietje serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

boeddha1958

boeddha1958 zegt:
Hallo Hilde,
dank je wel.
Groetjes Loes