Recept
« Terug naar recepten
Kardemomsorbet met rijstmie
PT15M
Kardemomsorbet met rijstmie
Een heerlijk kardemomsorbet met rijstmie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Loes Kemmings
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kardemomsorbet met rijstmie te bereiden
Mihoen in stukken breken en met kurkuma 4 min. in kokend water laten wellen. Overdoen in vergiet en laten uitlekken. Siroop in vier hoge glazen schenken en mihoen erover verdelen. Kardemom door melk roeren. In elk glas 2 bolletjes ijs, kwart van druiven en 100 ml melk doen. Amandelen erover strooien en sorbet met lange lepel en rietje serveren.
boeddha1958 zegt:
dank je wel.
Groetjes Loes