Recept
« Terug naar recepten
Kariens kleurig glaasje met ricotta
PT30M
Kariens kleurig glaasje met ricotta
Een heerlijk kariens kleurig glaasje met ricotta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Willy Delcart
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kariens kleurig glaasje met ricotta te bereiden
1. Knip de zongedroogde tomaatjes wat kleiner, en schik ze als bodem in het glaasje.
2. Kruid de Ricotta met peper en zout en schik die bovenop de tomaatjes.
4. Snijd de avocado’s in blokjes, besprenkel ze met limoen tegen verkleuring (!) en leg ze bovenop de ricotta.
5. Werk af met gepelde garnaaltjes en een takje bieslook.
2. Kruid de Ricotta met peper en zout en schik die bovenop de tomaatjes.
4. Snijd de avocado’s in blokjes, besprenkel ze met limoen tegen verkleuring (!) en leg ze bovenop de ricotta.
5. Werk af met gepelde garnaaltjes en een takje bieslook.
enilorac zegt:
groetjes, eniloraC