Recept
« Terug naar recepten
Kip met Chinese kool
PT15M
Kip met Chinese kool
Een heerlijk kip met chinese kool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met Chinese kool te bereiden
Vermeng in een kom de kippenreepjes, 1/2 tl. zeste van de limoen, 1 el. limoensap, geperste knoflook, geraspte gember, vijfkruidenpoeder en 1 el. sojasaus, laat het geheel 3 uur marineren. Verhit de helft van de olie en roerbak hierin het kippenmengsel tot goudbruin. Hou apart. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de gesneden kool, sojascheuten en gesnipperde lente ui, tot de kool zacht is, voeg kippenmengsel toe samen et de verse koriander en de rest van de sojasaus, meng het geheel en laat ht goed doorwarmen. Dien op met rijst of mie.