Recept
« Terug naar recepten
Kip-shoarmaschotel met rösti en kaas
PT10M
Kip-shoarmaschotel met rösti en kaas
Een heerlijk kip-shoarmaschotel met rösti en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Vijverberg
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip-shoarmaschotel met rösti en kaas te bereiden
Boter verhiiten in braadpan
Kipshoarmavlees in ca. 5 min. bruinbakken.
Sperziebonen erdoor scheppen. Laten afkoelen. Ovenschaal invetten en het mengsel erin scheppen. In een kom de rösti en geraspte kaas mengen. Rósti-kaasmengsel over het shoarmavlees verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Oven voorverwarmen op 200 gr. en in het midden van de oven gaar laten worden in 40 min.
Kipshoarmavlees in ca. 5 min. bruinbakken.
Sperziebonen erdoor scheppen. Laten afkoelen. Ovenschaal invetten en het mengsel erin scheppen. In een kom de rösti en geraspte kaas mengen. Rósti-kaasmengsel over het shoarmavlees verdelen en goed aandrukken. Sesamzaad erover strooien. Oven voorverwarmen op 200 gr. en in het midden van de oven gaar laten worden in 40 min.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mvijverberg zegt:
Bedankt. ;) :p
Katja zegt:
sandra zegt:
Katja zegt:
Karen. zegt: