Recept
« Terug naar recepten
Kipblokjes met rode ajuin en rijst
PT40M
Kipblokjes met rode ajuin en rijst
Een heerlijk kipblokjes met rode ajuin en rijst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipblokjes met rode ajuin en rijst te bereiden
Rijst half gaar koken in ruim water met een blokje kippenbouillon.
Kipblokjes aanbakken in boter en goed kruiden met cajunkruiden.
Ajuin grof gesneden ook aanbakken.
Dit alles in een braadslede, vocht van de rijst mengen met de tomatenpuree nog een beetje kruiden naar smaak en dit verdelen over de ingrediënten.
In een voorverwarmde oven op 180°C bakken gedurende ± 30 min.
Serveer zeer warm met een pittig maar zoet currysausje.
Die is te vinden op mijn receptenpagina.
Kipblokjes aanbakken in boter en goed kruiden met cajunkruiden.
Ajuin grof gesneden ook aanbakken.
Dit alles in een braadslede, vocht van de rijst mengen met de tomatenpuree nog een beetje kruiden naar smaak en dit verdelen over de ingrediënten.
In een voorverwarmde oven op 180°C bakken gedurende ± 30 min.
Serveer zeer warm met een pittig maar zoet currysausje.
Die is te vinden op mijn receptenpagina.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Vriendelijke groetjes van ons :);):p
p.s zal het gerecht aanpassen ;)
akrmjng zegt:
Bij voorbaat dank.
apu zegt:
apu zegt: