Deze gevulde kipfilet werd geserveerd met koude groenten en opgebakken aardappelen.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten .
Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet gevuld met spinazie en kaas
PT20M
Kipfilet gevuld met spinazie en kaas
Een heerlijk kipfilet gevuld met spinazie en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet gevuld met spinazie en kaas te bereiden
Leg de kipfilets op het aanrecht, leg er plasticfolie op en rol deze met de deegrol plat.
Kruid de kipfilets goed met kipkruiden.
De verse spinazie erop en de kaas, rol deze stevig en prik vast met cocktailprikkers.
Even in het eiwit rollen en vervolgens in chapelure gemengd met paprikapoeder.
Bak deze gaar aan in boter.
Kruid de kipfilets goed met kipkruiden.
De verse spinazie erop en de kaas, rol deze stevig en prik vast met cocktailprikkers.
Even in het eiwit rollen en vervolgens in chapelure gemengd met paprikapoeder.
Bak deze gaar aan in boter.
emily zegt: