Recept
« Terug naar recepten
Kippenragout
PT30M
Kippenragout
Een heerlijk kippenragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenragout te bereiden
Verdeel de kipfilets in grote stukken. Braad ze rondom aan in boter en kruid met peper en zout. Doe er de asperges in grote stukken, de peer in flinterdunne plakjes, de lente-uitjes in ringetjes, 1 dl room en een flink glas droge witte wijn bij.
Dek af en laat 10 tot 15 min. zacht stoven.
Pureer de kervel met de room. Voeg, van het vuur af, de kervelroom bij het stoofpotje en laat nog even goed doorwarmen.
Lekker met amandelpuree( zie recept)
Dek af en laat 10 tot 15 min. zacht stoven.
Pureer de kervel met de room. Voeg, van het vuur af, de kervelroom bij het stoofpotje en laat nog even goed doorwarmen.
Lekker met amandelpuree( zie recept)