Recept
« Terug naar recepten
Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje
PT15M
Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje
Een heerlijk opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje te bereiden
Rol de vis op en steek er een coctail prikker in om bijeen te houden. Leg deze in een schaal uiteraard gekruid met peper en viskruiden en wijn. Zet deze enkele minuten in de microgolf. Bereid de saus : sjalotten en look zeer fijn gesneden aanstoven, kervel en room toevoegen evenzeer kruiden laat even inkoken.Leg de warme vis op een schaal , de grijs garnalen en rivierkreeftjes erbij de saus erover even onder de grill en serveer zeer warm.
derbyke zegt: