KookJij

Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje

Een heerlijk opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Opgerolde pangasiusfilet in een kervelsausje te bereiden

Rol de vis op en steek er een coctail prikker in om bijeen te houden. Leg deze in een schaal uiteraard gekruid met peper en viskruiden en wijn. Zet deze enkele minuten in de microgolf. Bereid de saus : sjalotten en look zeer fijn gesneden aanstoven, kervel en room toevoegen evenzeer kruiden laat even inkoken.Leg de warme vis op een schaal , de grijs garnalen en rivierkreeftjes erbij de saus erover even onder de grill en serveer zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Altijd proberen waard ...mousse veel succes met het kokkerellen .Groetjes van ons 3 :);):p
mousse

mousse zegt:
Zeer te waarderen.