Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht: zeetongrolletje zwemmend in een romig vissausje
PT25M
Voorgerecht: zeetongrolletje zwemmend in een romig vissausje
Een super snel voorgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht: zeetongrolletje zwemmend in een romig vissausje te bereiden
- Rol de zeetongfilets op en prik vast met een tandenstoker, kruid met peper en fleur de sel. Sjalotjes zeer fijn snijden deze even aanstoven in boter vervolgens de visfond toevoegen even laten inkoken. De room toevoegen met de roomkaas kruid goed naar smaak met de viskruiden. Steam de vis gaar, tomaatjes even onder de grill. Verwijder de tandenstokers serveer de vis op bordjes dresseer de saus erover en werk af met de kervel, grijs garnalen en tomaatjes strooi een beetje peper over het gerecht.