KookJij

Kokkerellen op de boerenbuiten

Herfstwandeling: koken op de boerenbuiten.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kokkerellen op de boerenbuiten te bereiden

  1. Aardappelen in vier snijden deze beetgaar koken. Boontjes in licht gezouten water beetgaar koken. Sjalotjes halveren en fijn snijden deze opstoven in een beetje boter de beetgare boontjes toevoegen als laatste de gehalveerde kerstomaatjes deze zeer goed kruiden. Grill zeer goed opwarmen en insmeren met de olie grill de gekruide steak naar wens.  Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met de peterselie en tricolore peper.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 4 juli 2014

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst