Recept
« Terug naar recepten
Kokkerellen op de boerenbuiten
PT25M
Kokkerellen op de boerenbuiten
Herfstwandeling: koken op de boerenbuiten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokkerellen op de boerenbuiten te bereiden
- Aardappelen in vier snijden deze beetgaar koken. Boontjes in licht gezouten water beetgaar koken. Sjalotjes halveren en fijn snijden deze opstoven in een beetje boter de beetgare boontjes toevoegen als laatste de gehalveerde kerstomaatjes deze zeer goed kruiden. Grill zeer goed opwarmen en insmeren met de olie grill de gekruide steak naar wens. Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met de peterselie en tricolore peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 4 juli 2014