Recept
« Terug naar recepten
Koekjestaart
PT30M
Koekjestaart
Een heerlijk koekjestaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
bakken met plezier
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koekjestaart te bereiden
Het kokosvet laten smelten. De poedersuiker met de eieren, rum, cacao en koffiepoeder tot créme roeren. Het gesmolten kokosvet al roerend hieraan toevoegen. Een vorm (11/2 liter) met bakpapier bekleden. de boterkoekjes en de cacaomassa in lagen in de vorm doen, te beginnen met een laag cacaomassa. De koekjes met een mes recht snijden. Alle ingrediënten in lagen opbrengen, met cacaomassa afsluiten. Afgedekt minstens 4 uur in de koelkast laten rusten. De taart is in de koelkast minstens 1 week houdbaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
y.frencken zegt:
Triple sec, waar kun je die kopen?
Kun je eventueel ook iets anders nemen?
Indien ja, wat?
Groetjes
Yvonne
Helena de Castro zegt:
gr.Helena de Castro
bobbeltje zegt:
narda zegt: