KookJij

Kokos-scampisoep

Een heerlijk kokos-scampisoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: nina
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kokos-scampisoep te bereiden

Giet de bouillon in een pan en doe er de gember, kombu, vissaus, citroengras en peperreepjes bij. Laat ca 5 min. trekken op een zacht vuurtje. Voeg de scampi's toe samen met de kokosmelk en laat ca 10 min. zachtjes sudderen, doe er na 5 min. de broccoliroosjes bij, ze moeten beetgaar blijven. Breng op smaak met wat limoensap. Serveer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst