Recept
« Terug naar recepten
Kokos-scampisoep
PT20M
Kokos-scampisoep
Een heerlijk kokos-scampisoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
nina
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokos-scampisoep te bereiden
Giet de bouillon in een pan en doe er de gember, kombu, vissaus, citroengras en peperreepjes bij. Laat ca 5 min. trekken op een zacht vuurtje. Voeg de scampi's toe samen met de kokosmelk en laat ca 10 min. zachtjes sudderen, doe er na 5 min. de broccoliroosjes bij, ze moeten beetgaar blijven. Breng op smaak met wat limoensap. Serveer warm.