Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Dagsoep van de fijnproever zacht en toch pittig
PT20M
Dagsoep van de fijnproever zacht en toch pittig
Een heerlijk dagsoep van de fijnproever zacht en toch pittig recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagsoep van de fijnproever zacht en toch pittig te bereiden
De groenten grof snijden en aanstoven in boter, het rode pepertje zeer fijn snijden en zaadjes uiteraard verwijderen.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep zeer goed en warm terug op.
Voor het serveren de afwerking toevoegen deze mogen knapperig zijn.
Serveer de soep zeer warm.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep zeer goed en warm terug op.
Voor het serveren de afwerking toevoegen deze mogen knapperig zijn.
Serveer de soep zeer warm.
derbyke zegt: