Recept
« Terug naar recepten
Konijn met kaneel
PT180M
Konijn met kaneel
Een heerlijk konijn met kaneel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijn met kaneel te bereiden
De olie met de boter in een pan laten smelten, het konijn erin bruin laten braden.Konijn in de sudderpot en met de azijn overgieten,doe de in vier gesneden ajuin erbij, strooi er de kaneel en de ras-el-hanout erover.Bedek het konijn met in kokend water opgeloste bouillonblokje.Sluit de pan en laat 180 min op high zonder te openen sudderen.Afwerken met zout en peper naar smaak