Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars
PT30M
Zeebaars
Een heerlijk zeebaars recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars te bereiden
Kruid de vis en bak hem gaar samen met de groenten in boter en olijfolie dit alles nog eens kruiden. Als laatste een goede scheut witte balsamico azijn toevoegen en de zilveruitjes.
Dresseer de vis op bord , het bakvocht met groenten een beetje bijbinden en serveer apart in een kommetje.
Groenten en aardappelen naar keuze.
Dresseer de vis op bord , het bakvocht met groenten een beetje bijbinden en serveer apart in een kommetje.
Groenten en aardappelen naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.