Recept
« Terug naar recepten
Koude kip cocktail
PT30M
Koude kip cocktail
Een heerlijk koude kip cocktail recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Willy Delcart
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
inge
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude kip cocktail te bereiden
Kipfilets bestrooien met peper en zout braden in stukje boter, goudbruin laten braden eenmaal gaar koud laten worden en in dobbelsteentjes snijden. Selderij, de buitenkant het vlies verwijderen en de stengels in dunne plakjes snijden. Ananas in stukjes snijden net als de walnoten. Laagje voor laagje de ingredienten in de schaaltjes doen en daar over de whiskysaus, heerlijk fris doch hartig, maak daar ook wel eens salade van, bij bv bbq, dan doe ik wel alles door elkaar. Grapefruit in plaats van ananas kan ook.