Recept
« Terug naar recepten
Koude rijstsla op zijn paasbest
PT20M
Koude rijstsla op zijn paasbest
Een heerlijk koude rijstsla op zijn paasbest recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude rijstsla op zijn paasbest te bereiden
Kook de rijst in ruim water voeg een tablet kippenbouillon toe en de soeplepel colorant alimentaire. Giet af en laat afkoelen.
Witloof fijn snijden.
Lenteuitjes in fijne ringen snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers in fijne ringen snijden.
Bieslook fijn snipperen.
Meng de groenten met de koude rijst en kruid naar smaak af met peper en kippenkruiden.
Witloof fijn snijden.
Lenteuitjes in fijne ringen snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommers in fijne ringen snijden.
Bieslook fijn snipperen.
Meng de groenten met de koude rijst en kruid naar smaak af met peper en kippenkruiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.