Recept
« Terug naar recepten
Kraamkoekjes
PT30M
Kraamkoekjes
Een heerlijk kraamkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
super de boer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kraamkoekjes te bereiden
Roer in een kom 125 g poedersuiker met 2 - 2½ eetlepel water tot een dik glazuur. Schep het glazuur in een stevige diepvrieszak (van dik materiaal). Maak van de diepvrieszak een spuitzak door de zak vanaf de bovenzijde goed dicht te draaien, zodat het glazuur onder in één hoek van de zak wordt gedrukt.
Knip een klein stukje van de hoek van de zak zodat er een spuitmondje ontstaat. Spuit op de koekjes van 1 pak Zeeuwse rondjes (250 g, Super) de babynaam met eromheen een paar kleine puntjes glazuur om garneersnoepjes op te plakken. Gebruik 45 g Dr. Oetker Minifeest als garneersnoepjes.
Knip een klein stukje van de hoek van de zak zodat er een spuitmondje ontstaat. Spuit op de koekjes van 1 pak Zeeuwse rondjes (250 g, Super) de babynaam met eromheen een paar kleine puntjes glazuur om garneersnoepjes op te plakken. Gebruik 45 g Dr. Oetker Minifeest als garneersnoepjes.