Recept
« Terug naar recepten
Krokant van zeeduivel, zeekraal en een heerlijke vinaigrette
PT60M
Krokant van zeeduivel, zeekraal en een heerlijke vinaigrette
Een heerlijk krokant van zeeduivel, zeekraal en een heerlijke vinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
wereldse recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokant van zeeduivel, zeekraal en een heerlijke vinaigrette te bereiden
Meng voor de vinaigrette alle ingredienten en breng op smaak met peper en zout. Dek af met een plasticfolie en laat 2 uur trekken. Maak een kerf in de zeeduivel en leg er 1 gestoomde groene asperge in. Draai de zeeduivel in de gestoofde preirepen en wentel er daarna stevig in met spek omheen. Vouw het briquedeeg rond de zeeduivelrolletjes en bestrijk het deeg met eigeel. Bak de rolletjes 20 minuten af in een oven van 190 graden. Stoof de zeekraal op en houd warm. Rangschik de rolletjes met de zeekraal en de vinaigrette op het bord.