Recept
« Terug naar recepten
Kruidcakejes
PT5M
Kruidcakejes
Een heerlijk kruidcakejes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
- > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidcakejes te bereiden
1. Warm de oven voor op 170° C. Zet de papieren vormpjes in de metalen muffinvorm.
2. Meng de bruine basterdsuiker met de havermout, het zelfrijzend bakmeel, de koekkruiden en ± 1 dl melk tot een glad deeg.
3. Verdeel het deeg over de 6 holletjes. Garneer met wat havermout. Bak de cakejes midden in de oven in ca. 25 minuten gaar.
2. Meng de bruine basterdsuiker met de havermout, het zelfrijzend bakmeel, de koekkruiden en ± 1 dl melk tot een glad deeg.
3. Verdeel het deeg over de 6 holletjes. Garneer met wat havermout. Bak de cakejes midden in de oven in ca. 25 minuten gaar.
betty1 zegt: