KookJij

kruidige aspergebouillon met balletjes

Meestal maak ik een gebonden aspergeroomsoep maar gelet op de calorieën heb ik dit recept bedacht en is ook heerlijk
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe kruidige aspergebouillon met balletjes te bereiden

  1. Hoe wordt het recept bereidt?Doe het water in de pan en de geschilde asperges in kleine stukjes. Breng dit aan de kook en schuim eventueel schuim er af, voeg de bouillontabletten toe en laat de soep op een laag pitje trekken tot de aspergestukjes goed gaar zijn. Maak het gehakt aan met de kaas paneermeel kruiden en geklopt ei en draai er mooie balletjes van. Voeg dit samen met de fijngeneden selderij en prei en paprika bij de aspergebouillon en laat dit nog 20 minuten garen , Smakelijk Eten !

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit is mijn eigen recept van een heldere aspergebouillon die niet zoveel calorieën bevat als een gebonden aspergeroomsoep, maar wél zeker zo lekker is .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst