Recept
« Terug naar recepten
Lamskroon met pasta en pittige groenten
PT20M
Lamskroon met pasta en pittige groenten
Een heerlijk lamskroon met pasta en pittige groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskroon met pasta en pittige groenten te bereiden
Kruid de lamskronen goed met zeezout, peper en venkelzaad. Bak deze aan beide kanten aan in boter. Liefst rosé van binnen.
Groenten in olijfolie even opwokken en evenzeer kruiden, voeg pasta toe samen met de kaasblokjes. Roer goed onder elkaar. Als laatste de tomatenpartjes eronder .
Serveer zeer warm en garneer af met wat kaasblokjes.
Groenten in olijfolie even opwokken en evenzeer kruiden, voeg pasta toe samen met de kaasblokjes. Roer goed onder elkaar. Als laatste de tomatenpartjes eronder .
Serveer zeer warm en garneer af met wat kaasblokjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.