Recept
« Terug naar recepten
Lekkerbekbanaan
PT20M
Lekkerbekbanaan
Een heerlijk lekkerbekbanaan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ghislane
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lekkerbekbanaan te bereiden
Maak in holte banaan de schil in 1 flap los, snijdt de banaan in de lengte in, Schil niet beschadigen!!!, wrik een beetje open.
Bereidingswijze
Giet citroensap over de banaan, 1 theelepel bruine bastersuiker, 1 tl honing erin. Flap dicht, verpak het geheel in alu-folie, 25 minuten in oven van 180 graden (totdat de schil bruin wordt).
Serveertips
Serveer met slagroom.
Tip: kan ook in een magnetron gemaakt worden, dan de banaan in een schaal zetten en bestralen tot de schil bruin is.
Bereidingswijze
Giet citroensap over de banaan, 1 theelepel bruine bastersuiker, 1 tl honing erin. Flap dicht, verpak het geheel in alu-folie, 25 minuten in oven van 180 graden (totdat de schil bruin wordt).
Serveertips
Serveer met slagroom.
Tip: kan ook in een magnetron gemaakt worden, dan de banaan in een schaal zetten en bestralen tot de schil bruin is.