Recept
« Terug naar recepten
Limon chill
PT10M
Limon chill
Een heerlijk limon chill recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limon chill te bereiden
Schil de ananas en haal de harde kern er uit.
Snij in stukken en doe ze in een blender (kan ook met een mixer). Giet er ook het gekoeld pompelmoessap bij, de ijskoude limoncello en de rietsuikersiroop. Pureer en giet door een zeef in een mengkom. Druk met de bolle kant van een soeplepel het sap uit.
Verdeel over 4 cocktailglazen en erveer met 2 ijsblokjes per glas.
Snij in stukken en doe ze in een blender (kan ook met een mixer). Giet er ook het gekoeld pompelmoessap bij, de ijskoude limoncello en de rietsuikersiroop. Pureer en giet door een zeef in een mengkom. Druk met de bolle kant van een soeplepel het sap uit.
Verdeel over 4 cocktailglazen en erveer met 2 ijsblokjes per glas.