KookJij

Macaroni tortilla

Een heerlijk macaroni tortilla recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Macaroni tortilla te bereiden

-Het gehakt rul bakken.
-De uien toevoegen samen met de champignons en de paprika.
-Even aanbakken.
-Het blik tomatenstukjes met sap erbij doen samen met de tomatenpuree en goed doorroeren.
-De bouillonblokjes erboven verkruimelen en een eetlepel oregano erbij doen, goed doorroeren en met de deksel op de pan op zacht vuur laten pruttelen.
-Intussen de macaroni gaar koken.
-De macaroni bij de vleessaus doen en goed doorroeren tot alles goed vermengd is.
-Het macaroni mengsel iets laten afkoelen.
-Op iedere tortilla 2 plakken ham leggen en een laag macaroni scheppen (in het midden) en beleggen met plakjes tomaat.
-De tortilla oprollen en ze naast mekaar in een ovenschaal leggen.
-Bestrijk ze allemaal met kruidenboter en bestrooi daarna met de kaas.
-Strooi er nog iets oregano over en peper.
-Bak in een voorverwarmde oven van 200C tot de kaas goudbruin gesmolten is.
-Laat een beetje afkoelen en snijd iedere tortilla in 3 stukken.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Serveer op een frisse salade van ijsbergsla ofwel een komkommersalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Thanx anna! Jij ook een heel fijn weekend!:):D
Anna

Anna zegt:
Wat een leuk idee, zeg!!;);) Fijn weekend, Monique:D