Recept
« Terug naar recepten
madagascaruitjes
PT10M
madagascaruitjes
Een heerlijk madagascaruitjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe madagascaruitjes te bereiden
Zet de rozijnen in wat water te weken minimaal een 1/2 uur. De uitjes met het vocht, de suiker, de tomatenketchup en de kruiden aan de kook brengen en even doed doorkoken. Goed roeren. De rozijnen toevoegen en de saus binden met maizena. Heerlijk bij patè of een koud buffet.
Jean Wolfs zegt: