Eitje vers van de pers : vers ei.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met uienconfituur
PT20M
Aardappelpuree met uienconfituur
Een heerlijk aardappelpuree met uienconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met uienconfituur te bereiden
Aardappelen schillen, koken in licht gezouten water, afgieten.
Pureer de aardappelen, kruiden, olijfolie en vers eitje goed eronder mengen en enkele soeplepels uienconfituur.
Uienconfituur : Stoof de zeer fijn gesneden ajuin in het klontje boter voeg suiker toe en laat karameliseren.
Voeg kruiden, rozijnen en ciderazijn toe laat inkoken tot gewenste dikte.
Pureer de aardappelen, kruiden, olijfolie en vers eitje goed eronder mengen en enkele soeplepels uienconfituur.
Uienconfituur : Stoof de zeer fijn gesneden ajuin in het klontje boter voeg suiker toe en laat karameliseren.
Voeg kruiden, rozijnen en ciderazijn toe laat inkoken tot gewenste dikte.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
truitje zegt:
derbyke zegt:
negu zegt:
derbyke zegt: