Recept
« Terug naar recepten
Malse kiprolletjes met spinazie en ricotta
PT45M
Malse kiprolletjes met spinazie en ricotta
Een heerlijk malse kiprolletjes met spinazie en ricotta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
MIJN RECEPTENBOEKJE
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Malse kiprolletjes met spinazie en ricotta te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Kook de spinazie beetgaar.
Snijd de spinazie fijn.
Meng de ricotta met de spinazie.
Kruid met peper.
Snijd de kipfilets middendoor.
Bestrijk ze met het spinazie/ricotta mengsel.
Vouw de kipfilets toe.
Rol ze op in de bacon of gerookt spek.
Bak ze even goudbruin.
Leg ze in een ingevette ovenschaal.
35 min. in de oven
Kook de spinazie beetgaar.
Snijd de spinazie fijn.
Meng de ricotta met de spinazie.
Kruid met peper.
Snijd de kipfilets middendoor.
Bestrijk ze met het spinazie/ricotta mengsel.
Vouw de kipfilets toe.
Rol ze op in de bacon of gerookt spek.
Bak ze even goudbruin.
Leg ze in een ingevette ovenschaal.
35 min. in de oven
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Dien op met gebakken krieltjes en groenten naar keuze.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Marina zegt:
lekkerbekske zegt:
Bedankt voor het toevoegen van de foto, want doormidden snijden kan zowel door de dikte als de lengte of de breedte, maar die foto neemt alle twijfel weg.
Wat denk je van variëren met de kaassoort, want ricotta heeft niet iedereen meteen in huis?
Die gebakken krieltjes lijken er wel lekker bij.
Marina zegt: