KookJij

Smeuïge Zalm met Knapperige Bacon uit de oven.

Eigenlijk kun je dit nauwelijks een recept noemen. Slechts 2 ingrediënten.... zalm en bacon, als je peper niet meetelt.Maar.... zoiets simpels kan juist door de eenvoud zo lekker zijn. De twee pure smaken van zalm en bacon gaan perfect samen. Zo heb ik zalm al vaker gepresenteerd en ook voor gasten. Hup in de oven schuiven en geen omkijken meer naar.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Smeuïge Zalm met Knapperige Bacon uit de oven. te bereiden

  1. Dep de zalm even droog met keukenpapier.
  2. Wikkel de 3 plakjes ontbijtspek om de gedroogde zalm.
  3. Maal er naar smaak wat peper over.
  4. Vet een ovenschaaltje lichtjes in en leg er een stukje bakpapier in. ( Makkelijk met het optillen van de vispakketjes)
  5. Leg de vispakketjes in het schaaltje en zet het geheel een 20 tal minuutjes in een oven van 190 graden en smullen maar van die sappige zalm met krokante bacon.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Bij deze zalm passen vele soorten groente en patatjes in allerlei vorm en smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst