Recept
« Terug naar recepten
Smeuïge Zalm met Knapperige Bacon uit de oven.
PT20M
Smeuïge Zalm met Knapperige Bacon uit de oven.
Eigenlijk kun je dit nauwelijks een recept noemen. Slechts 2 ingrediënten....
zalm en bacon, als je peper niet meetelt.Maar.... zoiets simpels kan juist
door de eenvoud zo lekker zijn. De twee pure smaken van zalm en bacon
gaan perfect samen. Zo heb ik zalm al vaker gepresenteerd en ook voor
gasten. Hup in de oven schuiven en geen omkijken meer naar.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Smeuïge Zalm met Knapperige Bacon uit de oven. te bereiden
- Dep de zalm even droog met keukenpapier.
- Wikkel de 3 plakjes ontbijtspek om de gedroogde zalm.
- Maal er naar smaak wat peper over.
- Vet een ovenschaaltje lichtjes in en leg er een stukje bakpapier in. ( Makkelijk met het optillen van de vispakketjes)
- Leg de vispakketjes in het schaaltje en zet het geheel een 20 tal minuutjes in een oven van 190 graden en smullen maar van die sappige zalm met krokante bacon.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Bij deze zalm passen vele soorten groente en patatjes in allerlei vorm en smaak.