Recept
« Terug naar recepten
Marsepeintaartje
PT30M
Marsepeintaartje
Een heerlijk marsepeintaartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorm
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Marsepeintaartje te bereiden
Snijd de cake in 8 blokjes van 4 bij 4 cm en bestrijk ze rondom met jam. Kneed druppelsgewijs kleurstof door de marsepein, zodat deze zachtroze van kleur is. Rol de marsepein op een met poedersuiker bestoven werkblak uit en snijd ze in 6 cm dikke repen. Bekleed de cakeblokjes met marsepein, maar zorg dat er een reep vrij blijft aan de bovenkant. Schep in elk bakje een lepel room en vouw de marsepein naar het midden toe luchtig dicht. Zet tot gebruik koel weg. Garneer met een suikerbloemetje.
leanneke zegt:
Bedankt voor het recept.